ACASA
 
A
Rezerva acum !

Hotelul Bulevard este situat in centrul orasului Sinaia, oferind clientilor sai posibilitatea de a ajunge rapid la toate obiectivele turistice de atractie din Sinaia.

Hotelul Bulevard ofera celor ce ii calca pragul, cazare in camere mari, luminoase, dotate cu grup sanitar propriu, TV-cablu
restaurant cu specific traditional romanesc unde poti servii masa ieftin si bine
cofetarie unde pot gasii preparate de cofetarie-patisserie delicioase, pregatite in laboratorul propriu de specialisti cu experienta

Sunt asteptati aici sa petreaca clipe de neuitat, in aerul proaspat de munte, fie iubitorii sportului, fie iubitorii drumetiilor fie iubitorii de multa, multa liniste.

Sinaia este situata la o distanta de 123 km de Bucuresti, 62 km de Ploiesti si 37 km de Brasov, asezata la poalele muntelui Furnica din Masivul Bucegi reprezentand o adevarata "Perla a Carpatilor". Initial numita Izvor asezarea a preluat numele manastirii locale construita de Mihail Cantacuzino in anul 1695 (numele provine de la muntele Sinai). La sfarsitul sec. XIX devine resedinta regala pentru Carol I, care isi construieste aici un castel (Peles). Statiunea Sinaia beneficiaza de un bioclimat tonic, stimulativ, de izvoare cu apa sulfuroasa oligominerala, indicate in tratarea nevrozelor astenice, a afectiunilor endocrine ale tubului digestiv si glandelor anexe. Amatorii sporturilor de iarna au la dispozitie partii de schi cu grade diferite de dificultate, partii de sanius, pista de bob, scoala de schi (pentru copii, incepatori si avansati), centre de inchiriere a echipamentului pentru schi, mijloace de transport pe cablu (telecabina, telescaun, teleschi, telegondola, bobschi). Vara numeroase poteci marcate va invita la drumetii in jurul statiunii sau in Muntii Bucegi. Aici se organizeaza serbari distractive, programe folclorice, carnavaluri, totul pentru ca oaspetii statiunii sa se simta cu adevarat excelent.

Si daca tot sunteti in Sinaia, nu ratati o vizita la castelul Peles – inaugurat in 1883, ridicat de catre Carol I in stilul Renasterii germane, al Renasterii italiene si engleze, rococo francez si ale stilului hispano maur; Castelul Peles, in present muzeu, adaposteste adevarate opere de arta: vitralii si lambriuri, tapiserii si broderii, picturi de mare valoare ale unor artisti celebrii, statui si sculpturi realizate in lemn si fildes, covoare orientale, toate aceste fiind obiecte de mare valoare. Castelul Pelisor construit in stil Art Nouveau intre 1899 – 1903.
Tot in cadrul ansamblului Peles se incadreaza si Foisorul, amenajat ca o casa de vanatoare.
Manastirea Sinaia a fost ctitorita in 1695 in stil brancovenesc, cu pridvor deschis, sprijinit pe coloane din piatra sculptata.

VA
RECOMANDAM !


CASA NOASTRA
SINAIATel : 0244.314.556
Tel : 0745.655.895

COFETARIA BULEVARD


Tel : 0747.086.912
 
ACASA | CAZARE | | COFETARIE | OFERTE | REZERVARI | CONTACT _
A